moment...

Altijd lekkere koffie bij reclamestudio Opmerkelijk


Studio Opmerkelijk voor logo, huisstijl, webdesign en meer... veel meer

De no-nonsense reclamestudio uit Amersfoort


Studio Opmerkelijk wil niet alleen succesvol voor u zijn, maar zeker ook waardevol. Met passie, kennis en overtuiging werken wij aan uw communicatievraagstukken. Van logo ontwerp tot websites en campagnes, van huisstijl tot beurspresentatie en van advertentieconcept tot media-plaatsing. We werken voor middelgrote en grote nationale en internationale opdrachtgevers, maar ook de ZZP'er en het MKB weet Studio Opmerkelijk op waarde te schatten. Wat is het u waard om opgemerkt te worden!

Studio Opmerkelijk grafische ontwerp en produktie:
Logo's - Huisstijlen - Websites - Brochures - Advertenties - Fotografie - Drukwerk - Jaarverslagen - Magazines/Boeken - Campagnes
Concepten - Presentaties - Sociaal netwerken - Consumentenacties- Layar - Online marketing
 
Wie zijn wij

Studio Opmerkelijk is een jonge en enthousiaste reclamestudio. No-nonsens is bij ons geen loze term maar de dagelijkse gang van zaken. Geen dure titels als "senior accountmanager" of "client service director". Handen uit de mouwen en werken aan effectieve communicatie. De boodschap terugbrengen tot de kern. Creatief en effectief.

 
KoffieklantenBij Studio Opmerkelijk ben je altijd welkom voor een kop koffie. Sterker nog: iedere klant heeft een eigen mok, met naam en hoe de koffie (of thee) gedronken wordt!

 
Opmerkelijk
portfolio

Bekijk
de door Studio-Opmerkelijk ontwikkelde grafisch ontwerpen en communicatieconcepten.

     

Laatste tweets

 
Contact opnemen?

Heeft u een specifieke vraag of een offerte? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.