moment...

Alle seizoenen Studio Opmerkelijk, no-nonsense reclamestudio uit Amersfoort

Studio Opmerkelijk

Effectieve communicatie


Studio Opmerkelijk is een jonge en enthousiaste reclamestudio. No-nonsense is bij ons geen loze term maar de dagelijkse gang van zaken. Geen dure titels als "senior accountmanager" of "client service director". Handen uit de mouwen en werken aan effectieve communicatie. De boodschap terugbrengen tot de kern. Creatief en effectief.

Studio Opmerkelijk zoekt altijd naar de meest effectieve oplossing om binnen uw budget uw communicatiedoelstellingen te realiseren. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor ontwerp van uw huisstijl, brochure, magazine, flyer en advertentie.

Wat is het u waard om opgemerkt te worden?


SO Opmerkelijk
Grafisch ontwerp
Lees meer  

Opmerkelijk Marketing
Online en offline marketing support
Lees meer
 
Wie zijn wij

Studio Opmerkelijk is een jonge en enthousiaste reclamestudio. No-nonsens is bij ons geen loze term maar de dagelijkse gang van zaken. Geen dure titels als "senior accountmanager" of "client service director". Handen uit de mouwen en werken aan effectieve communicatie. De boodschap terugbrengen tot de kern. Creatief en effectief.

 
KoffieklantenBij Studio Opmerkelijk ben je altijd welkom voor een kop koffie. Sterker nog: iedere klant heeft een eigen mok, met naam en hoe de koffie (of thee) gedronken wordt!

 
Opmerkelijk
portfolio

Bekijk
de door Studio-Opmerkelijk ontwikkelde grafisch ontwerpen en communicatieconcepten.

     

Laatste tweets

 
Contact opnemen?

Heeft u een specifieke vraag of een offerte? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.